14.12.11

Βελτιωτική ιδέα
προς εξουθενωμένο Συνταγματολόγο...
οικονομολογούντα τελευταίως...

Από το μπλογκ "Σκόρπιες Σκέψεις" {atakataka.blogspot.com} μεταφέρουμε ομότιτλη ανάρτηση του «Ατακαδόρ»:

Κε Καθηγητά, κε Βενιζέλε,
συγκινήθηκα "εκ βάθους καρδίας" από την δήλωσή σας ότι αισθάνεστε εξουθενωμένος αλλά και αναπτερώσατε το ηθικό μου λέγοντας ότι περιμένετε "βελτιωτικές ιδέες" για την σωτηρία της Ελλάδας.
Την οποία ναί μεν, ως κόμμα, έχετε πετύχει 6 φορές -μετρώντας και τις του προκατόχου σας- αλλά που προφανώς απαιτείται άλλη μία, οριστική ελπίζω αυτή τη φορά και όχι ...μεσοπρόθεσμη.

Να η βελτιωτική μου ιδέα για τη σωτηρία των ελλήνων:
1. Όλος ο συρφετός ψευδολόγων-ανέντιμων σωτήρων παραιτείστε και μάς αδειάζετε τη γωνιά.
2. Πιο πριν όμως το όλον κοινοβουλευτικό ΠΑΣΟΚ και η συνένοχη «αντιπολιτευόμενη» ΝΔ αλλά και όλες οι λοιπές δημοκρατικές ή/και «δημοκρατικές» δυνάμεις ψηφίζετε μη καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο, την Αναλογική δηλαδή, με προτιμητικό σύστημα και "στενοευρείες" περιφέρειες.
3. Όχι για νέα Βουλή απλώς αλλά για Βουλή (με 200 μέλη - υπεραρκετά!!!) που θα αναθεωρήσει(καλλίτερα: ανασυντάξει!!!) το Σύνταγμά μας και θα τό απαλλάξει από όλα τα αυταρχικά και αντιδημοκρατικά στοιχεία με τα οποία το σύνθεσαν ο «εθνάρχης» και ο «χαρισματικός» και το χειροτερέψατε προσωπικώς για να το καταστήσετε ένα ...τέλειο θεσμικό πλαίσιο ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. Που όπως καλά γνωρίζετε, κε Καθηγητά, καμμία απολύτως σχέση δεν έχει με την δημοκρατία, αφού λειτούργησε και λειτουργεί μόνον ως λίκνο ανεξέλεγκτων «ισχυρών» κυβερνήσεων προαγωγών πάσης διαφθοράς και εκπόρνευσης της κοινωνίας.
4. Ως ...αντιπαροχή σάς προσφέρουμε επαρκή ελικόπτερα για να πάτε όλοι σας σε όποιον τόπο ...χλοερό επιθυμείτε, αποφεύγοντας το χλοερό Γουδί.
5. Αφού βεβαίως πρώτα επιστρέψετε -οι "ταγοί" αλλά και όλοι οι κατα καιρούς παρατρεχάμενοι "κολλητοί" και τα διάφορα «νέα τζάκια»- όση περιουσία σας δεν καλύπτεται από τις φορολογικές σας δηλώσεις από το 1974 και δώθε, είτε την έχετε εδώ είτε αλλαχού.

Σάς διαβεβαιώνω ειλικρινά ότι αυτά θα βελτιώσουν εξαιρετικά και το επίπεδο ζωής των ελλήνων και το ηθικό τους. Άσε που θα ξεβρωμίσουν και την Ελλάδα χωρίς "να ανοίξει μύτη".
Διότι αν είναι να ανοίξουν μύτες ή/και κεφάλια, αν είναι "να βγούν τα μαχαίρια", δεν χρειάζεται να μπείτε στον κόπο να εφαρμόσετε τα παραπάνω.
Θα το κάνουμε μόνοι μας το ξεβρώμισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: